Spaar zone info

Zo plaats u gratis uw speciale aanbieding bij CYLEX

Als geregistreerde gebruiker

  • Als u al een CYLEX account hebt, meld u zich op de homepage www.cylex.be onder de link "Login" met uw klantnummer en uw wachtwoord aan. U vindt de link boven rechts op de pagina.
  • In het Servicemenu dat nu wordt geopend, klik de link "Speciale aanbiedingen uploaden" aan.
Op de volgende pagina, kunt u uw aanbieding met de looptijd, een gedetailleerde beschrijving en een korte tekst invoeren en foto's uploaden.

Voor niet geregistreerde gebruikers

  • Hebt u nog steeds geen vermelding op CYLEX, registreer u zich als eigenaar van een bedrijf, rechtsboven op de introductiepagina www.cylex.be klikt u op de link "Registreren". Hier, zult u worden gevraagd uw bedrijf te zoeken. Bestaat al een vermelding kunt u zich als eigenaar van een bedrijf registreren en een wachtwoord voor uw record vastleggen. In dit geval, controleer de actualiteit van de gegevens. Bestaat nog geen record tot de van hun gezoekte bedrijfsnaam, kunt u over de button "Bedrijf toevoegen" een nieuwe bedrijfs record creëren.
  • In het servicemenu dat nu wordt geopend, klik de link "Upload speciale aanbiedingen" aan. Op de volgende pagina, kunt u uw aanbieding met de looptijd, een gedetailleerde beschrijving en een korte tekst invoeren en foto's uploaden.

Special Offers Info

De inhoud wordt door ons beoordeeld en wordt uiterlijk binnen de komende 24 uur vrijgegeven.

Op de laatste dag van uw bod looptijd wordt u automatisch via e-mail verwittigd. Na beëindiging kunt u uw speciale aanbieding opnieuw instellen of een nieuw aanbod inschrijven.
Hebt u vragen of problemen, neem contact op met info@cylex-bedrijvengids.be.

Wij wensen u veel succes met uw nieuwe klanten!

Uw CYLEX Team