Sapin.be, Eigenbrakel

Sapin.be
Tubekelaan 483 A bus 2
1420 Eigenbrakel
Waals-Brabant
Geverifieerde lijst, geactualiseerd 5 maanden geleden

Economische Info

KvK-nummer
0893 134 428
BTW Reg.
BE 0893.134.428

Beschrijving

Belgische online webshop met echte en namaak Nordmann kerstbomen maar ook alle kerstversiering als kerstverlichting binnen en buiten, kerstballen, kaarsen, versiering voor de tafel, kerstboomstandaards en nog veel meer. Levering in België, Luxemburg en Nederland.


Gedetailleerde beschrijving:
Een Belgische online webshop met de mooie echte Nordmann kerstbomen in alle maten : gewoon klein voor in huis van 1, 5m tot bomen van 15 meter! Ook prachtige kunstkerstbomen om ieder jaar weer opnieuw te gebruiken. Een boom uitgekozen? Kies nu de bijbehorende kerstversiering als kerstballen, slingers, kerstverlichting voor binnen en buiten maar ook de mooiste kerstversiering voor je tafel, kaarsen, kunstsneeuw en nog veel meer! Wij hebben ook heel handige kerstboomstandaards voor bomen met en zonder kluit. Alles wordt snel geleverd overal in België maar ook in Luxemburg en Frankrijk.
Trefwoorden:
Kerstmis, Kerstbomen, Kerstversiering, Kerstverlichting, Kerstboom, Kerstavond, Kunstboom, Nordmann, Kerstsfeer, Kerstverlichting Binnen, Kerstverlichting Buiten, Kerstversiering Tafel, Namaak Kerstboom, Sapin Be
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Sapin.be!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Service

Facebook