Èggo, Turnhout

Èggo
Steenweg op Gierle 288
2300 Turnhout
Antwerpen
geactualiseerd 11 dagen geleden Yext PowerListings

Beschrijving

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of kasten op maat in regio Turnhout? Kom langs bij èggo, uw specialist voor uitgeruste keukens tot slimme opbergsystemen in regio 2300.
Een keuken op maat die zowel ergonomisch als mooi is? Het bestaat bij èggo! Onze showrooms met ingerichte keukens tonen keukenruimtes waar bezoekers zich kunnen laten inspireren. Er worden verschillende keukenmodellen en -omgevingen tentoongesteld, met extra aandacht voor het evenwicht tussen materialen, kleuren en verlichting.
Een kast op maat dat zowel praktisch als elegant is? Het bestaat bij èggo! Of het nu een kast is voor op de slaapkamer, in de woonkamer, in de werkkamer, op de gang, in de dressing, in de hal of voor onder een schuin dak... Èggo biedt unieke opbergsystemen die perfect aansluiten bij uw interieur, levensstijl én budget. Wat u ook verkiest, wij ontwerpen het voor u!


Producten
Keukens, inbouwkasten, dressings, maatkasten, opbergsystemen, keukenverlichting, kasten op maat, keukens op maat, keukentoestellen, keukenapparatuur
Diensten
Kasten ontwerpen, keukens ontwerpen, keukeninstallateurs, keukenplaatsers, keukenontwerpers
Categorieën
Èggo, Keukenrenovatie, Verkoop & Plaatsing Kasten
Merken
Bosch, Miele, Smeg, Siemens, AEG, Whirlpool, Zanussi, Indesit, Franke, Blanco, Vita, Scab
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Èggo!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken